Ervaringen

4,7
4.7/5
19 reviews

1 review

19 reviews

Uitgelicht

Ik ben dankbaar dat Shirley op mijn pad is gekomen.​

5/5
Shirley is een spontaan en lief persoon. Kan goed luisteren en oordeelt niet, stelt je op je gemak. Heeft aandacht voor jou. Je voelt dat wat ze doet vol passie doet. De mindfullnes yoga, mindfullnes wandelingen en Walk&Talk zijn heel fijn. Hebben mij inzichten gegeven waarmee ik verder kan. Hierdoor kom ik steeds meer tot mezelf en meer in het hier en nu. De massages zijn heerlijk en zorgen voor het weer leren houden van mijn lichaam. Ik ben dankbaar dat Shirley op mijn pad is gekomen.
Babette
5/5
Ik ben met yoga begonnen toen ik in Den Haag in een safehouse kwam te wonen. Ik vond dat ik alles moest aangrijpen om mijn herstel vorm te gaan geven. Hier leerde ik Shirley kennen, die 1x in de week bij ons kwam voor een les. Wat ik me van het begin herinner, is vooral de warme, persoonlijke aandacht die zij voor ons had. Altijd oprecht geïnteresseerd, geduldig en zo liefdevol en warm! Het was geen makkelijke doelgroep, maar zij kreeg wel altijd iedereen mee in de les. Ook vond ik de kennismaking met Mindfullness heel fijn, dat was voor mij nog vrij nieuw en ‘ingewikkeld’, dat met jezelf zijn vond ik maar lastig. Door de goede uitleg, me op m’n gemak laten voelen, en me het gevoel geven dat het gewoon goed is hoe het is, ben ik echt veranderd! Ik ben inmiddels uitgestroomd, maar door de kennismaking van Shirley met Mindfullness, ben ik hier nog dagelijks mee bezig.
Mel
5/5
Elke week is het weer fijn om in een les van Shirley te zijn! Dit kan voor mij yoga of Mindfulness zijn. Om te ontspannen, op te laden of mezelf weer te ontwikkelen in mijn eigen proces. Shirley haar lessen zijn zacht en niet zweverig, open en betrokken en geven mij de gelegenheid en veiligheid om de “lessen” eruit te pikken die op dat moment voor mij welkom zijn en ruimte mogen krijgen. Verdiepen in mijn eigen lichaam, de nodige zelfkennis op doen, wat me ook weer ondersteund in het dagelijkse leven.
Jurline
5/5
Het is een vorm van yoga waarmee je soepel blijft en je innerlijke rust vindt die mij zeer aanspreekt. Door Shirley's zeer prettige stem kan je echt in trance komen waardoor je volledig tot rust komt. En je lichaam word door totale ontspanning steeds soepeler. Een zeer relaxte les om flexibel en ontspannen te worden en blijven.
Martin
5/5
Loslaten, ontspannen, soms huilen (maar iedereen heeft z'n ogen dicht dus wat geeft het), 1 x in de week een avond waarin je aan jezelf werkt: iedereen zou het moeten doen. Shirley geeft heel rustig les, geeft goede aanwijzingen en precies op momenten wanneer ik me afvraag of ik het goed doe, zegt ze altijd het juiste. Zeker een aanrader!!!
Madeleine
5/5
Naast de sessies met jou die me iedere keer weer doen opbloeien, opladen, tot rust brengen en een vast kernpunt in mijn week zijn, inspireer je mij ook om gedurende de rest van de week zelf actief de nieuwe gewoonte van bewustwording te oefenen en eigen te maken waardoor letterlijk al mijn levensgebieden upgraden zoals ik van tevoren nooit had kunnen bedenken. Door bewustwording van mijn eigen lichamelijke sensaties, emoties en gedachten, krijg ik steeds meer inzicht in mijn patronen en welke hiervan nog helpend zijn en bij mij passen, maar ook welke ik kan onderzoeken om te beoordelen of ze me nog wel dienen op dit moment in mijn leven. Dit is een proces en gewoonte wat niet stopt want er is steeds weer wat nieuws te ontdekken in mijzelf en de positieve effecten en resultaten zijn zo duidelijk voelbaar en zichtbaar voor mijzelf en mijn omgeving, dat ik me realiseer dat het allerbeste wat ik voor mijzelf kan doen is mindfulness een vast onderdeel van mijn leven te laten zijn. Jouw enthousiasme en toewijding werkt aanstekelijk en ik kijk iedere week weer uit naar onze sessie.
Niels
5/5
Heerlijk yoga... heerlijk prachtig mens ... mooie rustige ruimte... ZALIG!!!
Barbara
Scroll to Top