Bewustwording | Herstel | Ontspanning

Mindful op de werkvloer

Creëer een ontspannen en productieve werksfeer

Een waardevol aanbod om binnen het bedrijf zorg te dragen voor een ontspannen en productieve werksfeer. Bewustwording op de werkvloer geeft een stevige basis in veerkracht, focus, energie, verbinding en werkplezier.

woman, relaxation, portrait-3053489.jpg

Yoga online

Flexibiliteit en ontspanning.

walking, fitness, girl-1868652.jpg

Mindful walk

Activiteit voor meer bewustwording.

brain, think, human-20424.jpg

Training

Mindfulness workshop en training.

Zakelijk aanbod

We zorgen het beste voor de toekomst door NU voor het heden te zorgen

woman, relaxation, portrait-3053489.jpg

Yoga online

Als werkgever wil je dat je medewerkers fit en ontspannen zijn. De Yoga lessen, op locatie en online dragen bij aan vitaliteit. Een moment van uit je hoofd stappen, achter je bureau vandaan en de verbinding maken met je lijf. Voor een gezonde balans tussen lichaam en geest. Bewustwording, herstel en ontspanning. De online lessen zijn zeer gebruikersvriendelijk en voor een ieder te volgen. Vanaf een eigen plek waar je ook bent. Wil je een fysieke les aanbieden binnen het bedrijf dan is dat mogelijk en komen wij naar jullie toe.

Voor de mogelijkheden op maat en afgestemd op het bedrijf staan wij je graag te woord. 

Mindful Walk

Een prachtige activiteit om aan je medewerkers aan te bieden. Individueel en in groepsverband. Een mindful wandeling in een natuurgebied in de regio om contact te maken met je zintuigen, bewust te worden van de kracht van het NU.  Hieruit ontstaat ontspanning. Je aandacht trainen om met focus en energie aanwezig te zijn is zeer waardevol. Voor deze zeer geliefde activiteit staan wij je graag te woord voor de diverse mogelijkheden.

walking, fitness, girl-1868652.jpg
brain, think, human-20424.jpg

Brein training

Mindfulness de aandacht training voor op het werk, voor management en de medewerkers op de werkvloer. Zeer leerzaam om met aandacht te kijken naar jezelf en de werkomgeving waarin je opereert. Door minder of in elk geval niet direct te oordelen krijg je meer rust en kom je in contact met ontspanning, ook in spannende situaties. Daardoor heb je meer zelf de regie en kun je beter kiezen hoe je wilt handelen. Onze mindfulness-trainingen richten zich op de volgende doelen:

  • in contact komen met innerlijke rust;
  • vitaliteit versterken;
  • persoonlijke kracht en zelfvertrouwen ontwikkelen;
  • om gaan met werkdruk;
  • negatieve stress ombuigen;
  • ziekteverzuim voorkomen en reduceren;
  • handelen met aandacht in het hier en nu.

Een effectieve en leergierige workshop geeft je inzicht in de mindfulness training welke hieruit kan volgen. Zowel individueel als in groepsverband.

Voor de mogelijkheden staan wij je graag te woord.

Verbinding

Graag sta ik je te woord in een vrijblijvend kennismakingsgesprek om het waardevolle aanbod van Bewust-ZIJN op de werkvloer te bespreken.

Yoga (online)  – Mindful wandelingen outdoor – Mindfulness trainingen – Breinkennis workshop – Teambuilding activiteiten.

Zowel groepstrainingen als individuele coaching.

Sociaal

Referenties bedrijven

Verbinding & Samenwerking

Scroll to Top